Concert met Edams Mannenkoor

De mannen van het koor uit Edam knipogen in Middelie naar de kerst

Op donderdagavond 1 december klinken de stemmen van ruim 20 leden van het Edams mannenkoor Excelsior in het monumentale kerkje van Middelie. Een deel van het gastoptreden op verzoek van Stichting Kerkje Middelie is ingeruimd voor bekend repertoire van het mannenkoor, dus donker russisch (o.a het Wolga lied) en licht klassiek (o.a. de Parelvissers).

Maar er is ook een royale knipoog naar de kerst met sfeervolle liederen uit het wereldrepertoire (o.a. Kum ba yah, On Christmas night en Minuit Chretien). Bijzonder is dat soliste Madicken de Vries (kortgeleden nog te zien in Schagen) in een try-out optreden met het mannenkoor twee liederen zingt (La vergine degli angeli van Verdi, King all glorious). Zij loopt daarmee vooruit op haar mystieke zangoptreden in Middelie op 11 februari 2017.

Het kerkje gaat open om 19:00 uur en het optreden in kerstgroen start om 19:30 uur. De entreeprijs is € 2,- per persoon en met het toegangsbewijs ontvangt u een gratis consumptie van de vrijwilligers. Wie meer wil weten kijkt op www.edams-mannenkoor-excelsior.nl of www.madickendevries.com.